Via één centraal systeem beheren en beschermen wij alle endpoint-beveiligingslagen (computers, laptops en servers) van onze klanten tegen geavanceerde en gerichte beveiligingsaanvallen.

Hiervoor gebruiken wij onderstaande modules van Bitdefender.

Endpoint Security

Endpoint Security biedt robuuste bescherming tegen ransomware-aanvallen, phishing en webbedreigingen.

Endpoint Security is ontworpen om risico’s voor externe werknemers te minimaliseren en maakt gebruik van volwassen AI, geavanceerde risicoanalyses, inhoud- en apparaatbeheer, netwerkverdediging en exploitverdediging om de beveiliging op alle servers, werkstations, mobiele apparaten en meer te versterken.

Full Disk Encryption

Full Disk Encryption vermindert het risico op gegevensverlies of diefstal en vereenvoudigt de beveiliging en naleving van regelgeving zoals AVG, HIPAA, PCI DSS voor onze klanten.

Het stelt ons in staat om encryptierapportages, sleutelbeheer en herstel te beheren één systeem.

Doordat dit werkt via de ingebouwde software van het besturingsysteem (BitLocker op Windows en FileVault op Mac) voorkomt dit vertragingen, softwarecompatibiliteit en andere problemen.

Patch Management

Inefficiënte patching maakt systemen kwetsbaar voor aanvallen.

Patch Management helpt ons om de tijd die nodig is voor het patchen te verminderen en stelt ons in staat de systemen en applicaties van onze klanten beter te beschermen tegen opkomende bedreigingen.

Wij ondersteunen het Windows besturingsysteem en het breedste scala aan Windows applicaties van derden waarbij we prioriteitstelling toepassen voor beveiligings- en niet-beveiligingspatches welke automatisch elke tweede woensdag van de maand uitrollen.

Kosten

Wij bieden dit pakket aan voor €4,- per apparaat per maand.

Voor meer informatie of om dit pakket te bestellen neem contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon op 0223 694 279.

Cloud Backup

Via één centraal systeem beheren en beschermen wij alle endpoint-beveiligingslagen (computers, laptops, servers maar ook Microsoft 365 en Google Workspace) van onze klanten tegen data verlies door bijvoorbeeld defecten of ransomware aanvallen.

Hiervoor gebruiken wij software van Acronis en slaan uw data op in een beveiligd datacenter in Nederland.

Kosten

Mobiele telefoon: vanaf €1,- per apparaat per maand.
Werkstation: vanaf €3,- per apparaat per maand.
Virtuele server: vanaf €6,- per apparaat per maand.
Fysieke server: vanaf €23,50 per apparaat per maand.
Office 365: vanaf €2,50 per apparaat per maand.
Google Workspace: vanaf €1,75 per apparaat per maand.

Wij rekenen €0,07 per GB (gigabyte) aan gebruikte opslag ruimte per maand.

Voor meer informatie of om dit pakket te bestellen neem contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon op 0223 694 279.

Cloud Security & Backup

Bent u opzoek naar één complete oplossing voor Cloud Security én Cloud Backup?
Dan krijgt u €1,- korting per apparaat per maand op de prijs dat deze twee pakketten normaal los zouden kosten!

Voorbeeld: u heeft een virtuele server en wilt daar Cloud Security en Cloud Backup voor afnemen, dan kost dit €9,- in plaats van €10,- per maand.

Alle hierboven genoemde prijzen zijn exclusief BTW.